POZITIVNA PRIČEVANJA

Z vami delimo zadovoljstvo naših strank, ki so nam zaupali njihove sanje, v katerih zdaj uživajo.

Strokovna ekipa je opravila svoje delo vrhunsko dobro in korektno. Izdelava ostrešja je bila glede na vremenske razmere hitra in natančna. Veseli nas, da smo bili pri Tesarstvu in Krovstvu Poglajen deležni osebne obravnave. Upoštevali so naše želje glede materialov in možnosti izdelave. Poleg tesarskih del so ponudili strokovno vgradnjo strešnih oken, žlebov in obrob. Zaradi lastnih podizvajalcev so nam omogočili celotno storitev v izogib iskanju novih mojstrov.

Marko Stopar, Črnomelj

Moje sodelovanje s tesarstvom in krovstvom Poglajen se kaže v izredni profesionalnosti in zaupanju med menoj, kot investitorjem ter Rokom Poglajnom kot izvajalcem. Skozi sodelovanje z njim in s celotno njegovo ekipo sem opazil, kako izredno razvit imajo čut za material, njegovo obliko in končni izgled projekta. Izredno sem tudi hvaležen, da me skozi gradnjo lepo vodi in mi svetuje, kaj vse je potrebno za takšno gradnjo, ki si jo želim. Odločil sem se namreč za gradnjo zidanice iz lesa – lepljenih brun, ki ima status kulturne dediščine, moj cilj pa je obnoviti staro zidanico, da bo novo narejena imela tisti pristen, star izgled. V tem primeru je Rok Poglajen eden redkih, če ne edini, ki mi v Beli krajini lahko omogoči mojo vizijo, kot investitorju, pri rekonstrukciji stare lesene belokranjske zidanice!

Miha Guštin – GUŠTI, glasbenik, Ljubljana

Z vašim podjetje sodelujem pri vseh krovskih delih in sem zelo zadovoljen.

Pohvala Roku ter fantom, ki so s svojo odzivnostjo, svetovanjem in strokovnim pristopom opravili vsa dela, tako, kot je treba!

Bajuk Tine, Drašiči

Z Rokom Poglajenom smo sodelovali že pri dveh projektih adaptacije hiše (streha in nadstrešek). Tako lahko rečemo, da imamo že kar precej izkušenj v sodelovanju z njim. Njega in njegove sodelavce odlikujeta zanesljivost in odgovornost. Cena njihove storitve je konkurenčna, kakovost pa visoka, hitrost odzivanja pa prav tako visoka. Vse težave rešujejo takoj. Pa še malo za šalo: delajo v vseh vremenskih pogojih od -20 do +40, pri nas so se dokazali v obeh ekstremih.

S podjetjem Roka Poglajena sem se srečal pred osmimi leti, ko so zame na domačiji postavil skedenj izmer 7 x 14 m. Takrat je bilo podjetje čisto na začetku. Bil je Rok in z njim nekaj mladih fantov. Upravičeno se pohvalim, da sem bil njihov prvi naročnik.

Zahteven objekt je spravil najprej v računalnik, kasneje stiskal tudi na papir. S tem je razblinil vse dvome o njegovih sposobnostih. Nič ni bilo prepuščeno naključju.  Vsi spoji lesenih elementov so bili natančno obdelani in so takšni ostali še danes. Skedenj je v nekaj dneh sestavil kot lego kocke. Z delom sem bil zadovoljen in novemu pristopu napovedal lepo prihodnost.

Pri podjetju Poglajen mi je všeč:

  •      zmožnost natančne priprave predračuna,
  •      da gredo s časom naprej,
  •      da so pripravljeni prisluhniti zahtevnemu naročniku.

Pred dobrim letom so zame izdelali tudi celotno ostrešje nove hiše in vgradili strešna okna.

Če povzamem na kratko: z izdelanim sem zadovoljen in jih priporočam tudi Vam.

Matija Absec – dipl. Inž. str.

Z g.Rokom sem zelo zadovoljen in ga priporočam vsem ki iščejo tovrstne storitve. Delo opravi pravočasno, natančno in po sprejemljivih cenah. Vedno pripravljen udovoljiti stranki.

Več kot priporočamo.

Zidarstvo Marko Kastelic s.p.

UA-92651187-1